Polikarbonát előtetők

A polikarbonát alkalmazhatósága igen széleskörű: rugalmassága, hajlíthatósága, élettartalma miatt előszeretettel használják előtetőkhöz, medence fedésekhez, szélfogókhoz, télikertekhez.

A természetes fény épületekbe való bejuttatásához „bevilágítókként” (ipari csarnokok), vagy akár autó beállókhoz.

Az épületektől függően különféle formák, és rögzítési megoldások alkalmazhatóak. Széleskörű alkalmazását annak is köszönheti, hogy acél, alumínium, fa vagy akár saválló vázszerkezetre építve, a rendszer elemei minden esztétikai és funkció béli (rögzítés, szigetelés, vízelvezetés, könnyen szerelhetőség) igényt kielégít.

Érdeklődni szeretnék
Még több referencia

Üvegtetők

Az üveg megmunkálásában bekövetkezett folyamatos fejlődésnek köszönhetően szinte az építőipar bármely területén biztonságosan alkalmazhatjuk ezt megjelenésében talán leg elegánsabb alapanyagot.

A korábban előszeretettel alkalmazott drótüveget felváltották a különféle eljárással, pl.: ragasztással, edzéssel, színezéssel, fóliázással készült üvegek. Korlátok, előtetők, lépésálló födémek, hidak, térelválasztók, és sorolhatnánk, még mi minden készülhet belőle.

A rögzítésekhez hatalmas választék áll rendelkezésre legyen szó kül- illetve beltérről.

Érdeklődni szeretnék
Még több referencia

Előtető trapéz lemez borítással

Az üveg vagy a polikarbonát alkalmazásánál lényegesen olcsóbban kivitelezhető egy-egy épületrész trapéz lemez használatával. A gyártási, és szerelési technológiák egyszerűbbek, de megjelenés béli (forma, szín választék) tulajdonságok, valamint az időjárási viszontagságoknak való ellenállás (horganyozott, bevonatos lemezek) kedvelt burkolati anyaggá teszi a különféle hullámlemezeket.