„Acélszerkezetek gyártásával foglalkozunk” igen, de hogy mit is értünk ez alatt? Ebbe az igen tág fogalomba sok minden beletartozik. Különféle gyártó üzemekbe készítünk védő falakat, térelválasztókat, anyagmozgató eszközöket, biztonság technikával összefüggő termékeket.

Ide tartoznak még a különböző épületelemek, tartó szerkezetek, tetők, lépcsők, csarnokok és a reklám hordozók.

Az acélszerkezeteknek itt minden esetben egyedi kivitelezésként kell megvalósulniuk, a helyszín valamint a betölteni kívánt funkció figyelembevételével. Acélszerkezetek szó alatt leginkább épületelemekre vagy komplett épület tartó szerkezetekre gondolunk. Az elmúlt években (évtizedekben) igen jelentős szerepet kaptak a könnyűszerkezetes acélcsarnokok.

Ennek oka részben a rendkívüli fejlődés a számítógépes tervezés terén valamint az egyéb kivitelezésekhez képest sokkal gyorsabb, és olcsóbb kivitelezés. Egy acél csarnok vagy épületrész műhely szinten teljesen készre gyártható, és a helyszínen csak szerelési munkálatokkal kell foglalkozni. Szakembereinkre támaszkodhat a tervezéstől a kivitelezésig.

Érdeklődni szeretnék
Még több referencia

Egyéb üzemi berendezések

Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Elsősorban Székesfehérváron, a Videoton területén működő cégek termelését, és biztonságos munkavégzését segítjük évek óta. A VT ES Kft (Videoton Informatika Kft) egyik leg régebbi partnerünk. Térelválasztókat, különféle egyedi szállító kocsikat és nagyteherbírású polcokat készítünk nekik. Üzem és raktár részek komplett kialakítása mellett, elszívó berendezéseket, ipari kapukat, balesetvédelmi szempontból fontos szerkezeteket, víz és levegő rendszerrel ellátott munkahelyeket, görgősoros berendezéseket telepítünk.

Az Alba-Kor Kft-nél (Kor-Fel Kft-nél) vegyipari kármentőket, és elszívó berendezéseket telepítünk saválló és polipropilén PP anyagok felhasználásával. Az Emerson Process Management Kft részére készítünk tároló és szállító kocsikat, pneumatikus satukat, polikarbonátból készült párásító kamrát, szelep tárolókat és egyéb a balesetmentes munkavégzés érdekében fontos szerkezeteket. A VT Autóelektronika Kft részére raktár kialakításokat, térelválasztókat és nagyteherbírású polcokat. Amennyiben szeretné cége hatékonyságát növelni úgy, hogy közben dolgozói egészségét, biztonságos munkavégzését is szem előtt tartja, úgy forduljon hozzánk bizalommal.